Kábítószer-kereskedő rendőrkézen

2021. 08. 24., k - 09:39
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók őrizetbe vettek egy törökszentmiklósi férfit.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. augusztus 23-án egy helyi férfi családi házában tartottak helyszíni szemlét. A nyomozók a szemle során lefoglaltak – az elsődleges szakértői vélemény alapján – 50,62 gramm kábítószernek minősülő törtfehér színű kristályos anyagot, megközelítőleg 2000 gramm kábítószer gyanús port és növényi őrleményt, valamint a kábítószer porciózásához szükséges eszközöket és nagyobb mennyiségű készpénzt. Az 50 éves férfit előállították a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A megalapozott gyanú szerint a terhelt anyagi haszonszerzés céljából, az elmúlt egy éven belül több alkalommal értékesített a fenti anyagokból. A hatóság a férfi őrizetbe vételéről határozott. 

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 16010/520/2013. bü. számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Fűteni már nem fog

A hódmezővásárhelyi rendőrök elfogtak egy 56 éves férfit, aki betört egy felújítás alatt álló házba, ahonnan elvitte a beépítésre váró gázkazánt.