Kábítószer-kereskedőt fogtak el Budapest VII. kerületében

2017. 10. 16., h - 09:10
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki az autójából a bulinegyedben árult kábítószert.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói 2017. október 14-én 21 óra 35 perckor a Budapest VII., Dob utcában Sayer S. N. D., 29 éves angol állampolgárral, majd 2017. október 14-én 21 óra 41 perckor a Budapest VII., Stáhly utcában D. Imre, 25 éves budapesti lakossal, F. C. John, 27 éves ír állampolgárral, és W. K. Anthony, 29 éves ír állampolgárral szemben intézkedtek, mert feltételezték, hogy kábítószert fogyasztanak.

A rendőrök az intézkedés során Sayer S. N. D. ruházatát átvizsgálták, melyből összesen két gramm, négy darab alufóliába csomagolt kábítószergyanús fehér por került elő, melyről a kábítószer-gyorsteszt megállapította, hogy kokain. Az angol állampolgárt a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi elmondta, hogy a kábítószert egy személygépkocsiból árusító magyar férfitől vette, valamint azt, hogy már pár nappal előtte is vásárolt tőle.

Sayer S. N. D.-t a rendőrség kábítószer-birtoklás gyanúja miatt őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására, F. C. John-t és W. K. Anthony-t pedig D. Imrével együtt előállították.

A nyomozás során felmerülő információk helyesnek bizonyultak, megállapították, hogy az autó, amelyből kábítószert árultak, D. Imre tulajdonában van.

A rendőrök az intézkedés alá vont D. Imrét 2017. október 14-én 21 óra 45 perckor a Budapest VIII., Stáhly utcában elfogták, tőle készpénzt, mobiltelefont és a kábítószer értékesítéséhez használt gépkocsit foglaltak le, majd kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.​​

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kettős emberölés Kislángon

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.