Kábítószer, lopott autó, fegyver

2018. 11. 18., v - 06:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A zuglói rendőrök hat személyt elfogtak, társukat, Juhász Norbert Tamást továbbra is keresik.

A rendőrök Budapest XIV. kerületében, a Füredi úton 2018. november 15-én éjfélkor igazoltatták a 34 éves É. Zoltánt, amikor a táskájában 28 gramm speedet találtak. A nyomozók a budapesti lakásánál tartott kutatáskor ellenőriztek egy autót, amelyről kiderült, hogy lopott.

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a zuglói rendőrök azonosították R. Lajost, akitől a férfi korábban az autót vásárolta, illetve R. Józsefet, akitől a kábítószert vette. A nyomozás során a 34 éves R. József és párja, a 30 éves M. Zsanett budapesti otthonában 402,1 gramm kábítószergyanús anyagot és 54,49 gramm amfetamint, azok adagolásához használt eszközöket, valamint készpénzt foglaltak le. 

A zuglói nyomozók a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival elfogtak további két budapesti kábítószer-kereskedőt, a 33 éves T. Balázst és a 32 éves F. Lászlót. Utóbbinál a kutatás során 105,64 gramm kábítószergyanús növényi anyagot találtak, valamint két fegyvert, illetve több lőszert.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói három férfit – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki. M. Zsanettet kábítószer birtoklása, míg É. Zoltánt kábítószer birtoklása, orgazdaság és egyedi azonosító jellel visszaélés miatt, továbbá R. Lajost lopás miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A rendőrök előterjesztést tettek a három díler letartóztatásának indítványozására.

A nyomozók az üggyel kapcsolatban keresik Juhász Norbert Tamást, aki ellen 2018. november 16-án 01140/4030/2018. bűnügyi számon kábítószer-kereskedelem bűntett miatt körözést adtak ki. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Juhász Norbert Tamást felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam