Kábítószer volt az autójában

2020. 01. 28., k - 06:48
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Lónyán jelentkezett belépésre a külföldi férfi, aki ellen most vádemelést javasolnak.

A lónyai közúti határátkelőhelyen egy személygépkocsi vezetőjeként jelentkezett belépésre egy 35 éves ukrán állampolgár 2019. július 11-én. Az ellenőrzés alatt az egyenruhások a gépkocsi kesztyűtartójában egy fecskendőt találtak, amelyben ismeretlen eredetű, barna színű por állagú anyag volt. A kábítószer-kereső szolgálati kutya kábítószer gyanúját keltő anyagra utaló egyértelmű jelzést adott, valamint az anyag vizsgálatára alkalmazott gyorsteszt is pozitív lett. A külföldi járművezetővel szemben elvégzett mintavétel eredménye kábítószer fogyasztását igazolta. A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a férfival szemben kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást.

A rendőrség a büntetőeljárás vizsgálati szakaszát a napokban befejezte, és az ügy iratait megküldte az illetékes ügyészségnek. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 33 határsértő Csongrád-Csanád megyében a tegnapi nap folyamán. A rendőrök 24 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Motorkerékpárt lopott

A dorogi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 22 éves férfival szemben, aki egy teremgarázsból lopott robogót, amit aznap értékesített.