Kábítószergyanús anyagot birtokolt

2019. 02. 23., szo - 07:39
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A mosonmagyaróvári rendőrök elfogtak egy 23 éves férfit, akinek az alsónadrágjában kábítószergyanús anyagot találtak.

A járőrök 2019. február 22-én 19 óra 45 perckor egy gépjármű vezetőjét igazoltatták Mosonmagyaróvár belterületén. A sofőr - D. Zoltán 23 éves mezőcsáti lakos - felszólításra a vezetői engedélyét átadni nem tudta, mivel azzal nem rendelkezett. Az ellenőrzés során a gépkocsi vezetője a rendőrök által feltett kérdésekre összefüggéstelenül válaszolt, láthatóan ideges állapotban volt, ezért átvizsgálták az autóját, ahol a rádió mögött két darab fecskendőt találtak. D. Zoltán a helyszínen elismerte a kábítószer fogyasztását, ezért őt elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, majd a ruházatát is átvizsgálták. Ennek során az intézkedők a férfi alsónadrágjában, egy nejlon zacskóban további kábítószergyanús kristályos szerkezetű anyagot találtak, amit lefoglaltak.

A 23 éves mezőcsáti férfival szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért őt a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, míg az engedély nélküli járművezetés miatt szabálysértési eljárást indítottak ellene.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyolc szír határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Mórahalom közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Kiszombor közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.