Kábítószergyanús anyagot, boxert, bozótvágót és baseballütőt találtak a rendőrök az autóban

2020. 03. 10., k - 07:41
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A soproni rendőrök elfogták a gépkocsi sofőrjét és utasait.

Közlekedésrendészeti ellenőrzés során állítottak meg a soproni járőrök 2020. március 9-én 14 óra 30 perckor egy román rendszámú személyautót Sopron belterületén. A rendőrök igazoltatták a sofőrt és két utasát, majd ezt követően az Audit is átvizsgálták. Az autó motorterében, egy zacskóban bruttó 153 gramm kábítószergyanús növényi származékot, utasterében egy baseballütőt, míg a csomagtartóban egy bozótvágó kést találtak az intézkedők. A sofőr ruházatának átvizsgálása során egy boxer is előkerült a 34 éves férfi zsebéből.  A rendőröknek mindhárom igazoltatott elismerte a helyszínen, hogy korábban kábítószert fogyasztott.

Az egyenruhások a soproni gépjárművezetőt és két utasát -egy 21 éves nőt és egy 33 éves férfit- elfogták, és a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol a velük szemben alkalmazott gyorsteszt mindegyiküknél pozitív eredményt hozott több különböző illegális drogra.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki mindhármukat, kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bolgár kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamion alvázára kapaszkodott fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.