Kábítószerrel kereskedett

2019. 10. 10., cs - 13:55
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az oroszlányi rendőrök egy 39 éves helyi lakost vettek őrizetbe.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság nyomozói együttműködve a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály nyomozóival, 2019. október 8-án Bokodon ellenőriztek egy 36 éves férfit. Nála kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök, amit lefoglaltak. Még ezen a napon elfogták T. Ádám 34 éves, valamint O. Gyula 39 éves oroszlányi lakosokat is. A rendőrök, a 39 éves férfi lakásán megtartott kutatás során kábítószergyanús anyagot foglaltak le. A 34 éves férfi ruházatában 30 gramm kábítószergyanús anyagot találtak, aki azt pár perccel előtte vette a 39 éves férfitól.

További két nővel szemben is intézkedtek a rendőrök. D. Bianka oroszlányi lakos tartózkodási helyén szárított növényi származékot foglaltak le a nyomozók. A kábítószerteszt T. Ádám és a kisbéri férfi vonatkozásában pozitív eredményt mutatott. A két személyt kábítószer birtoklása vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Mivel információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a kábítószert O. Gyulától szerezték be, őt kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfit az Oroszlányi Rendőrkapitányságon őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

1

2

3


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnügyi őrizetben

A balassagyarmati rendőrök elfogtak egy nőt és egy férfit, akik becskei ingatlanokból nagy értékű takarékjegyet, laptopot és tabletet tulajdonítottak el.

 

Ittasan vezetett

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

3,5 tonna helyett 9 tonna

Az Ártándon megállított külföldi sofőr túlsúlyos járműszerelvénnyel közlekedett. A rendőrök vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.