Kábítószerrel kereskedtek

2016. 08. 29., h - 12:40
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Internetek árulta a „biofüvet” az a négy személy, akiket a sárbogárdi rendőrök őrizetbe vettek.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság kábítószer kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M. Márió 24 éves és T. Barbara 26 éves sárbogárdi, valamint B. Roland sárszentágotai és B. István mezőszilasi lakosok ellen.  

A négy személyt azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy egy internetes oldalon - kábítószer hatóanyagot tartalmazó - úgynevezett „biofüvet” árultak és azt országszerte értékesítették úgy, hogy a megrendelt anyagot csomagküldő szolgálaton keresztül kézbesítették.

A négy elkövetőt 2016. augusztus 26-án elfogták és a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállították, ahol mindannyiukat gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Három határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Szerb kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb határsértők Kelebiánál

​​​​​​​Ezúttal is vonatra felkapaszkodva próbáltak meg bejutni az országba. A rendőrök feltartóztatták őket.