Kábítószert árult

2019. 02. 21., cs - 09:17
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Vásárlást követően fogták el az oroszlányi rendőrök a fogyasztót és a terjesztőt.

Oroszlányban vett kábítószert a 26 éves S. Zsolt egy 25 éves helyi férfitól 2019. február 20-án délután. A vásárlást követően az oroszlányi rendőrök elfogták a férfit, akinél öt gramm kábítószer gyanús növényi származékot találtak. S. Zsoltot a nyomozók előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra, ahol kábítószergyorstesztet alkalmaztak vele szemben, ami pozitív lett. Az oroszlányi rendőrök a megyei Felderítő Osztály nyomozóival együttműködve ezt követően azonosították és még aznap elfogták azt a férfit, akitől S. Zsolt a kábító hatású szert vásárolta. B. Vilmos lakásán elfogását követően kutatást tartottak a rendőrök, ahol készpénzt foglaltak le. A 25 éves férfit kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. B. Vilmost a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte letartóztatásának indítványozását.

Ugyanezen a napon további két férfit állítottak elő az oroszlányi rendőrök, akik szintén B. Vilmostól vásároltak rendszeresen kábítószert. A velük szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt pozitív lett. Ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A szemfényvesztő

A gyanúsított összesen 15 üzletet károsított meg. A debreceni rendőrök elfogták.

 

Afgán határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Vascsővel támadt

A nagykanizsai rendőrök egy 30 éves helyi nőt hallgattak ki gyanúsítottként.