Kábítószert árult

2019. 02. 21., cs - 09:17
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Vásárlást követően fogták el az oroszlányi rendőrök a fogyasztót és a terjesztőt.

Oroszlányban vett kábítószert a 26 éves S. Zsolt egy 25 éves helyi férfitól 2019. február 20-án délután. A vásárlást követően az oroszlányi rendőrök elfogták a férfit, akinél öt gramm kábítószer gyanús növényi származékot találtak. S. Zsoltot a nyomozók előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra, ahol kábítószergyorstesztet alkalmaztak vele szemben, ami pozitív lett. Az oroszlányi rendőrök a megyei Felderítő Osztály nyomozóival együttműködve ezt követően azonosították és még aznap elfogták azt a férfit, akitől S. Zsolt a kábító hatású szert vásárolta. B. Vilmos lakásán elfogását követően kutatást tartottak a rendőrök, ahol készpénzt foglaltak le. A 25 éves férfit kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. B. Vilmost a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte letartóztatásának indítványozását.

Ugyanezen a napon további két férfit állítottak elő az oroszlányi rendőrök, akik szintén B. Vilmostól vásároltak rendszeresen kábítószert. A velük szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt pozitív lett. Ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.