Kábítószert árult a sírásó

2018. 01. 20., szo - 08:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti férfi lakásán 2500 adagnak megfelelő kábítószergyanús anyagot foglaltak le a XVIII. kerületi rendőrök.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer terjesztés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 49 éves K. László ellen.

A pestszentlőrinci rendőrök nyomozásának köszönhetően került látókörbe a budapesti férfi, akinek XVIII. kerületi lakásán 2018. január 18-án 10 óra 25 perckor házkutatást tartottak a nyomozók, és lefoglaltak 2500 adag kábítószer gyanús anyagot, 154 tablettát, növényőrlőket, mérleget. Az 1608 gramm növényi származékot, a 791 gramm fehér port és a tablettákat jelenleg szakértő vizsgálja.

A 49 éves férfi az egyik fővárosi temetőben dolgozott, öltözőszekrényéből 3 és fél millió, otthonából pedig több mint 4 millió forint került elő. K. Lászlót a nyomozók a házkutatással egy időben a munkahelyén, a temetőben fogták el. Őrizetbe vették, gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Visszafordítás!

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az utat az 51-es főút Dunavarsány és Majosháza közötti szakaszán.

 

Kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.