Kábítószert árultak

2017. 08. 13., v - 12:42
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának nyomozói elfogták azt a négy brit állampolgárt, akik kábítószerekkel kereskedtek a Sziget fesztiválon.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 28 éves Peter C., a 20 éves Antony R., a 28 éves Christoper W. és a 27 éves Barry M. brit állampolgárokkal szemben.

A nyomozók 2017. augusztus 12-én az esti órákban figyeltek fel egy négy fős társaságra a Sziget Fesztiválon. A külföldi férfiak az egyik szórakozóhelynél leszólították a bulizni vágyó fiatalokat, majd többeknek pénz ellenében vélhetően kábítószert adtak át. A rendőrök a négy férfit ezt követően igazoltatták, majd átvizsgálták a ruházatukat. A brit állampolgároknál kiporciózott kábítószergyanús fehér port, egy tablettát, és több mint fél millió forintot találtak.

A férfiakat a rendőrök elfogták, majd előállították őket a kerületi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók a négy brit állampolgárt gyanúsítottként hallgatták ki.

A bűncselekménnyel kapcsolatban egy olasz állampolgárt is előállítottak az egyenruhások, akit a nyomozók kábítószer-birtoklás miatt hallgattak ki gyanúsítottként.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Előzés közben ütköztek össze

A közlekedési szabályok betartásának fontosságára hívja fel a járművezetők figyelmét a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Baleseti körkép Pest megyéből

Az M0 autóúton Üllőnél is befejezték az út takarítását, Dunaharaszti külterületén egy tehergépkocsi kiborult rakománya okozott fennakadást.

 

Gázolaj-tolvajok őrizetben

Hódmezővásárhelyi telephelyeken levő gépkocsikból lopott üzemanyagot két helybéli férfi. A rendőrök elfogták, majd őrizetbe vették a feltételezett elkövetőket.