Kábítószert termesztett az erkélyen, lezárták a nyomozást a rendőrök

2020. 10. 30., p - 08:45
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A salgótarjáni nyomozók elvégezték a szükséges nyomozási cselekményeket a 20 éves férfi ellen folytatott büntetőeljárásban.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást T. Ádám 20 éves salgótarjáni lakos ellen.

A férfi otthonának az erkélyén cserepekben, virágládákban termesztett 12 tő, különböző fejlettségi szintű cannabis növényt, amelyeket a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói 2020. július 15-én a férfi lakásán tartott kutatás során megtaláltak és lefoglaltak. A beszerzett szakértői vélemény alapján a növények kábítószernek minősülő vegyületet tartalmaznak.

A rendőrség az eljárás vizsgálati szakaszát lezárta, és az ügy iratait az illetékes ügyészségnek megküldte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A piros hiába tilos?!

A miskolci rendőröknek három órán belül nyolc olyan esetben kellett intézkedniük, amikor a járművezetők a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére is továbbhaladtak.

 

Négy őzike is elhullott a balesetekben

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai az elmúlt 24 órában négy esetben intézkedtek az illetékességi területükön történt vadelütések kapcsán.