Kábítószert termesztett otthonában

2017. 08. 20., v - 08:06
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelést javasol a rendőrség egy soproni gyanúsított ellen, akinél kábítószert és termesztéshez szükséges berendezést találtak.

A Soproni Rendőrkapitányság nyomozást folytatott K. Gergő 36 éves helyi lakos ellen kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendőrök 2017. január 12-én az esti órákban Sopronban igazoltatták a helyi lakost. A zavartan és idegesen viselkedő férfi a nyomozók kérdéseire elismerte, hogy az intézkedés előtt kábítószert fogyasztott, amiből otthonában is tart. A rendőrkapitányság beosztottjai a gyanúsított lakóhelyén házkutatást tartottak, aminek eredményeképpen 31 tő kábítószergyanús növényt, termesztéshez szükséges berendezést és szárított zöld növényi törmeléket találtak.

A nyomozók a férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A szakértői vizsgálat megállapította, hogy a lefoglalt zöld anyag és a növényi egyedek is kábítószernek minősülnek. A gyanúsított kihallgatásakor beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Soproni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a körúton

Egy kapualjban fekvő férfitől vették el a pénzét és a mobiltelefonját Budapesten.

 

Csak egy magánvélemény

Minden szakmaiságot nélkülöznek a nepszava.hu oldalon 2019. június 17-én „Nem létező migránsinvázióra Potemkin-védelem a válasz a határszélen” című cikk állításai.

 

Baleset a 81-es számú főúton

Sárkeresztes térségében két gépjármű ütközött össze, ezért félpályás forgalomkorlátozás van érvényben.

 

Öt perc alatt elfogták

Az őrizet ideje alatt bíróság elé állhat a kifosztással gyanúsított tiszakécskei férfi.