Kábítószert termesztett otthonában

2017. 08. 20., v - 08:06
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelést javasol a rendőrség egy soproni gyanúsított ellen, akinél kábítószert és termesztéshez szükséges berendezést találtak.

A Soproni Rendőrkapitányság nyomozást folytatott K. Gergő 36 éves helyi lakos ellen kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendőrök 2017. január 12-én az esti órákban Sopronban igazoltatták a helyi lakost. A zavartan és idegesen viselkedő férfi a nyomozók kérdéseire elismerte, hogy az intézkedés előtt kábítószert fogyasztott, amiből otthonában is tart. A rendőrkapitányság beosztottjai a gyanúsított lakóhelyén házkutatást tartottak, aminek eredményeképpen 31 tő kábítószergyanús növényt, termesztéshez szükséges berendezést és szárított zöld növényi törmeléket találtak.

A nyomozók a férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A szakértői vizsgálat megállapította, hogy a lefoglalt zöld anyag és a növényi egyedek is kábítószernek minősülnek. A gyanúsított kihallgatásakor beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Soproni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vaddisznót lopott

Az egyik salgótarjáni vadásztársaság területén ejtette el a vadat az 50 éves férfi.

 

Halálos balesetet okozott

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a gépkocsivezetőnek az ügyében, aki egy építés alatt álló autópálya-szakaszra hajtott fel gépkocsijával Csehországban, majd balesetet okozott, és ennek következtében a mellette utazó férfi életét vesztette.

 

Lopás miatt keressük

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik egy bűncselekmény feltételezett elkövetőjének azonosításához.