Kábítószert ültetett

2019. 09. 11., sze - 06:26
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Sümeg mellett termesztette a marihuánát az 54 éves férfi.

Az eljárás adatai szerint egy 54 éves férfi még tavasz végén Ausztriában kannabiszmagokat vásárolt, majd azokat cserépben elvetette a Sümeg melletti családi házánál. A kikelt, majd kifejlett növényeket a ház udvara mellett a földbe ültette, és a növényeket rendszeresen locsolta, fejlődésüket műtrágyával segítette. A nyomozók 2019. szeptember 9-én az ingatlannál megtartott házkutatás és helyszíni szemle során összesen 57 tő növényt foglaltak le. Ezt követően a rendőrök a férfit előállították a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene – szabadlábon hagyása mellett – kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

növény


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megverték a jegyellenőrt

Az erzsébetvárosi rendőrök egy spanyol férfit és nőt fogtak el, akiket közfeladatot ellátó személy elleni erőszak elkövetésével gyanúsítanak.

 

Rendőrkézen az embercsempész

Egy cseh állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében, aki a gyanú szerint két határsértőnek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

 

Együttműködési megállapodás

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium és több, Komárom-Esztergom megyében működő oktatási intézmény vezetője együttműködési megállapodást kötött, aminek aláírására a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság adott otthont.

 

Megszakították a sorozatot

Öt hétvégi házat tört fel Nyergesújfalun az a 33 éves férfi, akit az esztergomi rendőrök elfogtak, a bíróság pedig letartóztatott.