Kállói dílerek rendőrkézen

2021. 09. 24., p - 06:00
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A pásztói nyomozók egy 32 éves férfit és a 17 éves társát fogták el. 

A Pásztói Rendőrkapitányság eljárást folytat többrendbeli kábítószer-kereskedelem, valamint kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt egy 32 éves, és kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt egy 17 éves kállói lakos ellen.

A férfi és a fiatalkorú kereskedelmi haszon előteremtése, valamint saját fogyasztásra szánt kábítószer beszerzése céljából rendszeresen értékesített kábítószert Kállón. A férfi 2021. január eleje és augusztus közötti időszakban adott el közel 40 alkalommal alufóliába csomagolt kábítószert grammonként 1000 forintért több kállói férfinak, valamint egy gyermekkorú részére. A fiatalkorú egy gyermekkorú és egy fiatalkorú részére értékesített drogot.

A férfi lakásán a rendőrök 2021. április 28-án és szeptember 22-én kutatást végeztek, amelyek során az ingatlanban összesen tíz darab alufóliát, valamint egy simítózáras fehér port tartalmazó tasakot, legutóbb 17 alulófóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot foglaltak le. A szakértői vizsgálat alapján az áprilisban lefoglalt szer N-etil-hexedron kábítószert tartalmazott, a szeptemberben legfoglalt anyag szakértői vizsgálata folyamatban van.

A nyomozók 2021. szeptember 22-én a 32 éves kállói lakost és a fiatalkorút elfogták a rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták. A férfit a hatóság tagjai őrizetbe vették és előterjesztést tesznek az illetékes ügyészség részére a letartóztatása indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam