Kamerával figyelte a bejáratot

2019. 02. 19., k - 10:37
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Európai elfogatóparancs és további 6 körözés volt érvényben azzal a férfival szemben, akit a debreceni nyomozók Budapesten fogtak el.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai sikeres akciót hajtottak végre 2019. február 18-án 20 órakor Budapesten, amikor elfogtak egy 33 éves debreceni férfit. V. Richárddal szemben egy európai elfogatóparancs és további hat körözés volt érvényben. A nyomozók bűncselekmények elkövetéséből származó műszaki cikkeket találtak és foglaltak le a férfi budapesti lakásának kutatása során.  A rendőrök egy falba rejtett kamerát is észleltek, ami arra szolgált, hogy V. Richárd az ingatlan bejáratát figyelni tudja.

A férfit csalás, zsarolás és önbíráskodás miatt kereste a Hajdúszoboszlói és a Debreceni Rendőrkapitányság, valamint a Debreceni Törvényszék, továbbá európai elfogatóparancs is érvényben volt ellene.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Háromból kettőt kerestek

A magyar rendőrök az osztrák hatóságok által körözött motorokat foglaltak le a Kiszombor Közúti Határátkelőhelyen.

 

Vaddisznót lopott

Az egyik salgótarjáni vadásztársaság területén ejtette el a vadat az 50 éves férfi.

 

Halálos balesetet okozott

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a gépkocsivezetőnek az ügyében, aki egy építés alatt álló autópálya-szakaszra hajtott fel gépkocsijával Csehországban, majd balesetet okozott, és ennek következtében a mellette utazó férfi életét vesztette.