Kamionnal ittasan

2020. 01. 17., p - 17:51
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Lenti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya a nyomozás vizsgálati szakaszában szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A 64 éves lengyel férfi 2019. október 24-én 10 óra 15 perckor a 86-os számú főúton közlekedett pótkocsis tehergépkocsijával Rédics külterületén Szlovénia irányába, amikor a rendőrök ellenőrizték.

Az igazoltatás során az egyenruhások alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket jelzett, ezért a férfit elfogták, majd további mintavétel céljából előállították, vezetői engedélyét elvették.

A lenti rendőrök a járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárásban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ügyféltájékoztató

A magyar állampolgárok Magyarország területén hatályos, lejáró hivatalos okmányai érvényességéről

 

Sportfelszerelésekkel üzletelt, többeket becsapott

Csalással gyanúsít a rendőrség egy békéscsabai férfit, mert az ellene indult nyomozás adatai szerint országszerte károsított meg sportegyesületeket, klubokat. Az ügy vizsgálata befejeződött.

 

Lökhárító mögé rejtett marihuána

A budapesti felderítők befejezték annak a szerb férfinek az ügyét, aki az autójába rejtve közel 40 millió forint értékű kábítószert hozott Budapestre.