Karácsonyi betörők

2018. 12. 27., cs - 06:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták azt a két férfit, akik karácsony estéjén egy lakásba törtek be Budapest IV. kerületében.

A rendőrségre 2018. december 25-én 19 óra 46 perckor érkezett bejelentés, hogy egy Budapest IV., Csíksomlyó utcai lakás ablakát két férfi betörte és azon keresztül bemászott a lakásba. A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol észrevették, hogy egy férfi kiszaladt a lakásból. Az újpesti járőrök a BRFK Közrendvédelmi Főosztály kutyás rendőreinek segítségével, perceken belül, mindkét elkövetőt a lakástól nem messze elfogták. Menekülés közben a betörők a megszerzett értékeket eldobálták, azonban azokat a rendőrök megtalálták.

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a nyomozók megállapították, hogy a 25 és a 28 éves ukrán férfi ruhákat, pénzt, valamint elektronikai eszközöket lopott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói az elkövetőket lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy előzés miatt ütötte el

Közúti veszélyeztetés miatt indult büntetőeljárás egy 35 éves királyszentistváni férfi ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.