Karácsonyi betörők

2018. 12. 27., cs - 06:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták azt a két férfit, akik karácsony estéjén egy lakásba törtek be Budapest IV. kerületében.

A rendőrségre 2018. december 25-én 19 óra 46 perckor érkezett bejelentés, hogy egy Budapest IV., Csíksomlyó utcai lakás ablakát két férfi betörte és azon keresztül bemászott a lakásba. A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol észrevették, hogy egy férfi kiszaladt a lakásból. Az újpesti járőrök a BRFK Közrendvédelmi Főosztály kutyás rendőreinek segítségével, perceken belül, mindkét elkövetőt a lakástól nem messze elfogták. Menekülés közben a betörők a megszerzett értékeket eldobálták, azonban azokat a rendőrök megtalálták.

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a nyomozók megállapították, hogy a 25 és a 28 éves ukrán férfi ruhákat, pénzt, valamint elektronikai eszközöket lopott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói az elkövetőket lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Udvarokra mászott be

A kiskunhalasi rendőrök elfogták azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint az elmúlt időszakban több ingatlanból is lopott.

 

Észak-macedón kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.