Karóval ütötte az autót

2018. 12. 09., v - 12:43
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság vétség miatt indult büntetőeljárás egy 65 éves herendi férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Az eljárás adatai alapján egy herendi szórakozóhelyen italozott 2018. november 29-én a délutáni órákban egy 65 éves helyi lakos. Ittas állapotára tekintettel a vendéglátóhely tulajdonosa már nem szolgálta ki szeszes itallal, hanem kitessékelte őt az üzlethelyiségből. A gyanúsított felvett az épület előtt a földről egy fakarót és többször ráütött az üzletvezető ott parkoló gépkocsijára, melynek során a visszapillantó tükrét is megrongálta. A cselekménnyel okozott kár meghaladta az ötvenezer forintot. A férfi ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

visszapillantó tükör


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Magára hagyott egy sérültet, a rendőrök megtalálták

Személygépkocsi sodort el egy gyalogost Mezőkovácsháza közelében. Az autó vezetője nem állt meg, elhajtott. A rendőrök egy összetört tükörhátlap alapján azonosították a járművet és annak vezetőjét. Az ügy vizsgálata befejeződött.