Karóval ütötte az autót

2018. 12. 09., v - 12:43
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság vétség miatt indult büntetőeljárás egy 65 éves herendi férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Az eljárás adatai alapján egy herendi szórakozóhelyen italozott 2018. november 29-én a délutáni órákban egy 65 éves helyi lakos. Ittas állapotára tekintettel a vendéglátóhely tulajdonosa már nem szolgálta ki szeszes itallal, hanem kitessékelte őt az üzlethelyiségből. A gyanúsított felvett az épület előtt a földről egy fakarót és többször ráütött az üzletvezető ott parkoló gépkocsijára, melynek során a visszapillantó tükrét is megrongálta. A cselekménnyel okozott kár meghaladta az ötvenezer forintot. A férfi ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

visszapillantó tükör


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendhagyó rendőri ellenőrzés Szekszárdon

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedési szakemberei Pünkösdkor kerékpáros bukósisakkal és egyéb láthatósági eszközökkel ajándékozták meg a kétkerekűek vezetőit a megyeszékhelyen.