Karóval ütötte az autót

2018. 12. 09., v - 12:43
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság vétség miatt indult büntetőeljárás egy 65 éves herendi férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Az eljárás adatai alapján egy herendi szórakozóhelyen italozott 2018. november 29-én a délutáni órákban egy 65 éves helyi lakos. Ittas állapotára tekintettel a vendéglátóhely tulajdonosa már nem szolgálta ki szeszes itallal, hanem kitessékelte őt az üzlethelyiségből. A gyanúsított felvett az épület előtt a földről egy fakarót és többször ráütött az üzletvezető ott parkoló gépkocsijára, melynek során a visszapillantó tükrét is megrongálta. A cselekménnyel okozott kár meghaladta az ötvenezer forintot. A férfi ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

visszapillantó tükör


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 29022/71/2016. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzést.

 

Kis segítség drága vége

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki alkalmi munkát végzett egy 87 éves idős úrnál Sátoraljaújhelyen, majd másnap visszament és a sértett figyelmét elterelve ellopta spórolt pénzét.

 

Életmentés összefogással

Időben érkezett a segítség egy kútba zuhant edelényi férfihoz, akit az utolsó pillanatban mentettek meg a rendőrök, és a katasztrófavédelem munkatársai.