Kerékcsere közben ütötte el

2018. 06. 23., szo - 09:33
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A dabasi rendőrök vádemelést javasolnak egy 61 éves macedón férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a 61 éves férfi 2017. augusztus 26-án 7 óra 35 perckor Ford típusú személygépkocsijával közlekedett az M5-ös autópályán, Táborfalva térségében Kecskemét irányából Budapest irányába. Amikor az autópálya 56. kilométerszelvényéhez ért a leálló sávba lehaladt, ahol nekiütközött az ott műszaki hiba miatt álló Mercedes típusú személygépkocsi hátuljának, közben elsodorta a leálló sáv szélén kereket cserélő férfit is. A Ford az ütközést követően a külső forgalmi sávban állt meg, a Mercedes típusú személygépkocsit pedig az útárokba lökte.

A baleset során a Mercedes utasa és a kerékcserét végző férfi súlyos sérülést, míg a Ford vezetője és két utasa könnyű sérülést szenvedett. 

"

"

A Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a macedón férfi ellen közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészségnek megküldte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.