Kerékcsere közben ütötte el

2018. 06. 23., szo - 09:33
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A dabasi rendőrök vádemelést javasolnak egy 61 éves macedón férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a 61 éves férfi 2017. augusztus 26-án 7 óra 35 perckor Ford típusú személygépkocsijával közlekedett az M5-ös autópályán, Táborfalva térségében Kecskemét irányából Budapest irányába. Amikor az autópálya 56. kilométerszelvényéhez ért a leálló sávba lehaladt, ahol nekiütközött az ott műszaki hiba miatt álló Mercedes típusú személygépkocsi hátuljának, közben elsodorta a leálló sáv szélén kereket cserélő férfit is. A Ford az ütközést követően a külső forgalmi sávban állt meg, a Mercedes típusú személygépkocsit pedig az útárokba lökte.

A baleset során a Mercedes utasa és a kerékcserét végző férfi súlyos sérülést, míg a Ford vezetője és két utasa könnyű sérülést szenvedett. 

"

"

A Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a macedón férfi ellen közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészségnek megküldte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a körúton

Egy kapualjban fekvő férfitől vették el a pénzét és a mobiltelefonját Budapesten.

 

Csak egy magánvélemény

Minden szakmaiságot nélkülöznek a nepszava.hu oldalon 2019. június 17-én „Nem létező migránsinvázióra Potemkin-védelem a válasz a határszélen” című cikk állításai.

 

Baleset a 81-es számú főúton

Sárkeresztes térségében két gépjármű ütközött össze, ezért félpályás forgalomkorlátozás van érvényben.

 

Öt perc alatt elfogták

Az őrizet ideje alatt bíróság elé állhat a kifosztással gyanúsított tiszakécskei férfi.