Kerékpárokra specializálódott

2019. 08. 13., k - 08:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök azonosították és elfogták azt a 25 éves férfit, aki mindenféle márkájú és típusú kerékpárt ellopott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság járőreit 2019. június 17-én értesítették, hogy egy Ernő utcai lakóház lépcsőházából elloptak egy kerékpárt.

A rendőrök a térfigyelő kamerák segítségével azonosították a feltételezett elkövetőt, akit 2019. augusztus 9-én délelőtt váci munkahelyén elfogtak.

A nyomozás során az is kiderült, hogy a 25 éves budapesti H. Attila 2019 májusa és 2019 augusztusa között összesen huszonkettő biciklit lopott el a IX. kerületből. A férfi gyerekbiciklit, nőivázas, túra- és városi kerékpárt is lopott. A bűncselekménnyel közel 900 ezer forint lopási kárt okozott. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást H. Attila ellen. ​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tolvaj Karcagon

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a Karcagon történt lopás gyanúsítottját.

 

Deák Jánosra emlékeztek

Az 5 Fegyver Kupa SE a Nemzeti Közszolgálati Egyetem lőterén szervezett lőversenyt a nemrégiben fiatalon elhunyt lőkiképző emlékére.

 

Kábítószergyanús anyagokat birtokoltak

A győri nyomozók két embert fogtak el, mivel a ruházatukból, majd a későbbi kutatás alkalmával a lakóhelyükről is több kábítószergyanús anyag került elő.

 

Keressük őket

A dunakeszi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

 

Hat határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.