Kerékpáros rabló

2017. 09. 26., k - 09:28
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kiskunhalasi rendőrök őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2017. szeptember 25-én 15 órakor rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette L. Sándort. A 26 éves helyi férfi a gyanú szerint 2017. szeptember 22-én 20 óra körül Kiskunhalason, a Kmeth Sándor utcában kerékpározott, amikor megelőzte a szintén biciklivel közlekedő 18 éves nőt. A manőver közben a sértett hátsó kosarából ellopta táskáját.

A nő észrevette a lopást, és a férfi után hajtott. Utolérve a gyanúsítottat visszakövetelte tulajdonát, amire a férfi bántalmazással fenyegette meg a sértettet. L. Sándor az eltulajdonított táskát az Attila utcában eldobta, de előtte kivette a pénztárcát, amiben aprópénz, valamint a sértett nevére kiállított személyes okmányok voltak.

A kiskunhalasi rendőrök előterjesztést tettek a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.