Kerékpárt lopott Hódmezővásárhelyen

2018. 12. 04., k - 07:37
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát egy helybeli férfival szemben, aki lezárt kerékpárt vitt el a belvárosból.

A gyanúsított 2018. november 20-án délelőtt a buszpályaudvarról lopta el a biciklit. A nyomozók rövid időn belül azonosították a tolvajt. Őt november 22-én egy szolgálaton kívüli rendőr felismerte a városban, majd előállította.

A férfival szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Autó gázolt el egy gyalogost Téglásnál

Az úttesten sétált az a 74 éves nő, akit egy személyautó elsodort az éjszaka a 4-es számú főúton. A gyalogos a kórházba szállítását követően életét vesztette.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Három nap alatt 81 gyorshajtó

A kapuvári rendőrök többek között a 8611-es számú úton – a korábbi halálos baleset helyszínén – és a 8529-es számú úton tartottak sebesség-ellenőrzést.

 

Megszakították a sorozatot

Több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható az a férfi, akit őrizetbe vettek a püspökladányi nyomozók.

 

Szemtanúk jelentkezését várjuk!

A győri rendőrök a lakoság segítségét kérik egy Győr-Gyárváros városrészben történt közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény kapcsán indult nyomozásban.