Kérték, majd elvették

2019. 01. 04., p - 10:48
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A hajdúnánási rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást két fiatalkorúval szemben.

A 15 éves hajdúnánási lakosok 2018. május 17-én 16 óra körül a Bercsényi utcában észrevettek egy elektromos kerékpárral közlekedő fiút. Kiabáltak utána, mert ki akarták próbálni a járművet, azonban a fiú nem adta nekik kölcsön. A két fiatal utolérte a sértettet és lábon rúgták, majd amikor a fiú le akarta támasztani a járművét, a gyanúsítottak ráültek a kerékpárra és elhajtottak azzal, azonban nem sokkal később egyikőjük az árokba hajtott vele.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Járvány idején sem ússzák meg

Az V. és a XIII. kerületi rendőrök a héten több betöréses lopás gyanúsítottját fogták el. A rendőrség a veszélyhelyzet mellett továbbra is ugyanolyan figyelmet fordít a közterületek nyugalmára és a bűncselekmények felderítésére, megelőzésére.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.