Késelés Győrben - frissítve

2019. 12. 05., cs - 15:38
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 17 éves fiatalkorú fiúval szemben.

Amint arról korábban beszámoltunk, a rendőrségre 2019. december 5-én 12 óra körül érkezett a bejelentés arról, hogy az egyik győri oktatási intézményben késelés történt. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy 51 éves tanárnőt egy 17 éves fiatalkorú fiú egy késsel hátba szúrt. A rendőrök a fiatalt elfogták, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, ahol vele szemben emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak. Elszámoltatása, illetve a tanúk kihallgatása jelenleg is folyamatban van. A sértettet a mentők kórházba vitték.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Összefogott apa és fia

A tamási rendőrök őrizetbe vették azt a 44 éves helyi férfit, aki több hónapja tartó rossz viszonya miatt folyamatosan fenyegette, és egy alkalommal megkötözte feleségét. Ebben 17 éves fia is a segítségére volt. Kiderült, hogy a férfi otthonában engedély nélkül tartott lőfegyvert és lőszereket is.

 

Elhunyt a kamion vezetője

Az M5-ös autópályán, Újhartyánnál történt balesetben a felborult kamion sofőrje életét vesztette.