Késsel és bárddal fenyegették egymást

2019. 05. 22., sze - 07:23
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fogtak el két férfit a győri rendőrök.

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. május 21-én 21 óra 40 perckor arról, hogy Győrben, az Illyés Gyula utcában két férfi verekszik. Az intézkedő járőrök megállapították, hogy a közeli garázssor közelében parkoló - üzemképtelen - autóban tartózkodó két férfi, előzetes szóváltást követően dulakodni kezdett egymással. A járműből kiszállva folytatták a verekedést, ami odáig fajult, hogy egyikük egy kést vett elő a személygépkocsiból és azzal fenyegette vitapartnerét. A másik férfi ekkor szintén előrántott egy konyhai bárdot és azzal a kést tartó társa felé suhintva az arcán megvágta őt. A tettlegességnek végül a kiérkező járőrök vetettek véget, a verekedőket elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a 35 éves P. Gábort és a 45 éves N. Attilát felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migráns egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Négy határsértő negyed órán belül

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.