Késsel és bárddal fenyegették egymást

2019. 05. 22., sze - 07:23
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fogtak el két férfit a győri rendőrök.

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. május 21-én 21 óra 40 perckor arról, hogy Győrben, az Illyés Gyula utcában két férfi verekszik. Az intézkedő járőrök megállapították, hogy a közeli garázssor közelében parkoló - üzemképtelen - autóban tartózkodó két férfi, előzetes szóváltást követően dulakodni kezdett egymással. A járműből kiszállva folytatták a verekedést, ami odáig fajult, hogy egyikük egy kést vett elő a személygépkocsiból és azzal fenyegette vitapartnerét. A másik férfi ekkor szintén előrántott egy konyhai bárdot és azzal a kést tartó társa felé suhintva az arcán megvágta őt. A tettlegességnek végül a kiérkező járőrök vetettek véget, a verekedőket elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a 35 éves P. Gábort és a 45 éves N. Attilát felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hét migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Őrizetben a csányi támadók

Garázdaság és testi sértés bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást a Hatvani Rendőrkapitányság.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.