Késsel rabolt

2019. 11. 18., h - 12:25
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A ráckevei rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 12 éves fiút.

A nyomozás adatai szerint egy 12 éves fiú 2019. november 16-án 12 óra 30 perc és 13 óra között Ráckeve, Skaricza Máté sétányon megállította a sértettet, majd késsel fenyegetve értékeinek átadására kényszerítette. A férfi a fenyegetés hatására átadott egy gyűrűt a rablónak, aki ezt követően elmenekült a helyszínről.

Az esetről a sértett bejelentést tett a rendőrségen. A ráckevei rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit 13 óra 50 perckor Ráckevén elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. Az intézkedés során a fiú ruházatából előkerült a kés és a gyűrű is. A nyomozók a helyi fiút gyanúsítottként kihallgatták.

"

"

Ellene az eljárást - szabadlábon hagyása mellett - a Ráckevei Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.