Késsel szúrta meg ismerősét

2018. 10. 22., h - 09:13
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 19 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a balassagyarmati rendőrök.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy szügyi férfi ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2018. október 21-én 7 óra körül egy balassagyarmati családi ház udvarán – hangos szóváltást követően – egy ismerősével dulakodott, amikor a 19 éves férfi egy alkalommal, egy kisméretű késsel vitapartnerét hátán megszúrta. A sértett a bántalmazás következtében az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett, azonban a súlyosabb eredmény elmaradása a véletlennek volt köszönhető.

A bejelentést követően a rendőrök a férfit a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.