Kést rántott

2017. 09. 23., szo - 06:10
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy józsefvárosi társasházból kerékpárokat próbált meg ellopni, majd a biztonsági őrre kést fogott.A férfi később két korábbi biciklilopást is beismert.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 40 éves budapesti L. János 2017. szeptember 20-án éjfél körül befeszítette egy józsefvárosi társasház ajtaját, majd az udvaron lévő kerékpártárolóból több biciklit is megkísérelt ellopni. A ház biztonsági őre észrevette a gyanúsan viselkedő férfit és megpróbálta a helyszínen visszatartani, de az elkövető kést rántott, amivel az őrt nem sebesítette meg, de ellökte és kimenekült a társasházból.

A józsefvárosi rendőrök két perc alatt kiértek és a helyszín közelében elfogták L. Jánost, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a férfit lopás vétség kísérlet és felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki. L. János másnap elismerte a bűncselekmény elkövetését, valamint két korábbi kerékpárlopást is.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Múzeumi Mozi

A Rendőrmúzeum (1087 Budapest, Mosonyi utca 5.) 2019. március 20-án 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Múzeumi Mozi” című programsorozat következő filmvetítésére:

 

Ki akart rabolni egy idős férfit

A kőbányai nyomozók egy szolgálaton kívüli, hivatásos állományú büntetés-végrehajtási kolléga segítségével fogták el a támadót.