Kést rántott

2017. 09. 23., szo - 06:10
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy józsefvárosi társasházból kerékpárokat próbált meg ellopni, majd a biztonsági őrre kést fogott.A férfi később két korábbi biciklilopást is beismert.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 40 éves budapesti L. János 2017. szeptember 20-án éjfél körül befeszítette egy józsefvárosi társasház ajtaját, majd az udvaron lévő kerékpártárolóból több biciklit is megkísérelt ellopni. A ház biztonsági őre észrevette a gyanúsan viselkedő férfit és megpróbálta a helyszínen visszatartani, de az elkövető kést rántott, amivel az őrt nem sebesítette meg, de ellökte és kimenekült a társasházból.

A józsefvárosi rendőrök két perc alatt kiértek és a helyszín közelében elfogták L. Jánost, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a férfit lopás vétség kísérlet és felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki. L. János másnap elismerte a bűncselekmény elkövetését, valamint két korábbi kerékpárlopást is.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Padlástérben bújtak el

Egy nemzetközi gyorsvonaton elbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra négy illegális migráns.

 

157 lefoglalt lámpa

A hatvani rendőrök két férfit hallgattak ki gyanúsítottként lopás és orgazdaság gyanúja miatt.