Kést rántott

2017. 09. 23., szo - 06:10
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy józsefvárosi társasházból kerékpárokat próbált meg ellopni, majd a biztonsági őrre kést fogott.A férfi később két korábbi biciklilopást is beismert.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 40 éves budapesti L. János 2017. szeptember 20-án éjfél körül befeszítette egy józsefvárosi társasház ajtaját, majd az udvaron lévő kerékpártárolóból több biciklit is megkísérelt ellopni. A ház biztonsági őre észrevette a gyanúsan viselkedő férfit és megpróbálta a helyszínen visszatartani, de az elkövető kést rántott, amivel az őrt nem sebesítette meg, de ellökte és kimenekült a társasházból.

A józsefvárosi rendőrök két perc alatt kiértek és a helyszín közelében elfogták L. Jánost, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a férfit lopás vétség kísérlet és felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki. L. János másnap elismerte a bűncselekmény elkövetését, valamint két korábbi kerékpárlopást is.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Idős embereket loptak meg Pápán

Egy nap alatt két idős embert is meglopott Pápán egy 47 éves helyi férfi. Az egyik alkalommal társa is volt. A pápai rendőrök mindkettőjüket előállították a helyi kapitányságra.

 

Felismeri?

A pilisvörösvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.

 

Ittasan hajtott az árokba

A férfi családi vita után italozott, majd autót vezetett Dombóváron, amivel az árokba hajtott. A dombóvári rendőrök vádemelést javasolnak ellene.

 

Marihuánát és speedet árult

A budapesti nyomozók pont akkor jelentek meg a ferencvárosi díler lakásánál, amikor a férfi hat kábítószer-fogyasztóval volt a pincében.

 

Segítsenek azonosítani!

A miskolci rendőrök ismeretlen tettesek azonosításához kérik az állampolgárok segítségét.

 

Fának ütközött

A Máriakálnokon balesetet okozó sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott .