Két díler kezén kattant a bilincs

2021. 11. 24., sze - 15:32
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A kisbéri rendőrök két kábítószer-terjesztőt vettek őrizetbe.

Egy 38 éves banai férfit fogtak el a Kisbéri Rendőrkapitányság egyenruhásai, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályával együttműködve, aki korábban a gyanú szerint rendszeresen több személy részére kábítószert adott el. A. Péterrel szemben előállítását követően kábítószertesztet alkalmaztak a rendőrök, ami pozitív lett. A férfit kihallgatását követően őrizetbe vették.

Néhány órával később a nyomozók elfogták azt a 40 éves tárkányi férfit is, akitől a gyanú szerint A. Péter a tiltott szereket beszerezte. Az F. László házában tartott kutatás során a rendőrök a garázsban fecskendőt, kábítószer gyanús anyagot, nejlon zacskót és digitális mérleget találtak, amelyeket lefoglaltak. Emellett egy flóbert lőfegyver is előkerült, amelynek tartására a férfinak nem volt engedélye. A kisbéri nyomozók kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki őt gyanúsítottként, majd őrizetbe vették. A rendőrség kezdeményezte mindkét gyanúsított letartóztatásának indítványozását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

1+4

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 30 éves grúz sofőr ellen, aki négy embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Keressük Nezdei Ibolyát

A kaposvári rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 34 éves nő eltűnésének ügyében.

 

Rendőrkézen a zsaroló

A kunszentmártoni rendőrök a Tisza MEKTO egységének közreműködésével egy áruház parkolójában, a zsarolt pénz átadásakor fogtak el egy 45 éves férfit. A jogsértőt a nyomozók őrizetbe vették.

 

Megoldották a problémát

Egy gádorosi férfi autója defektet kapott, de nem volt szerszáma, hogy lecserélje. A nagykátai rendőrök segítettek.