Két embert megszúrt és magát is megsebesítette egy 17 éves fiú - Frissítve

2019. 08. 08., cs - 14:44
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti nyomozók több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete miatt indítanak eljárást a 17 éves fiú ellen.

Kőbányai lakcímén volt kijelölve a bűnügyi felügyelete annak a 17 éves budapesti fiúnak, aki 2019. augusztus 8-án 7 óra 26 perckor megszökött a lakásból, miután levágta a lábáról a nyomkövető eszközt.

A fiú egyenesen a XI. kerületi Csóka utcába ment, ahol egy késsel megszúrt egy fiatal lányt és az otthon tartózkodó édesanyját, majd a kést maga ellen fordította. A támadó életveszélyesen, az édesanya és lánya súlyosan megsérültek.

A helyszínre érkező nyomozók a fiatal fiút elfogták, a mentőszolgálat munkatársai mindhármukat kórházba szállították. Az elkövető ellen a BRFK több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete miatt indít eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy fiatal pár az elkövető

A 22 éves férfinak és 18 éves élettársának közel tucatnyi lopásért kell felelnie. A kecskeméti rendőrök a tegnapi napon elfogták és őrizetbe vették a duó mindkét tagját.

 

Embercsempész Csongrád-Csanád megyében

Embercsempészés miatt indult eljárás egy német tartózkodási engedéllyel rendelkező szír állampolgár ellen aki, négy illegális migránst próbált jogellenesen Magyarország területére szállítani.