Két gyalogost is elütött a zebrán a sofőr, a rendőrök eljárást indítottak ellene

2020. 05. 06., sze - 12:44
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Közúti baleset gondatlan okozása miatt indult büntetőeljárás egy 52 éves férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Egy 52 éves helyi lakos Veszprém külterületén közlekedett személygépkocsijával 2020. február 28-án a késő esti órákban. Haladása során egy kijelölt gyalogos-átkelőhelynél nem biztosított elsőbbséget a rajta áthaladó két személynek, és járművével elütötte őket. A baleset következtében az egyik gyalogos súlyos, a másik pedig könnyű sérüléseket szenvedett. A sofőr ellen közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.