Két napon belül elfogták a dunaújvárosi dohánybolti rablót

2019. 05. 20., h - 12:45
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 18 éves helyi lakost.

Dunaújvárosból, a Római körút egyik dohányboltjából érkezett bejelentés a rendőrségre 2019. május 17-én este arról, hogy egy férfi bement az üzletbe, majd az eladót felszólította, hogy adja át a kasszában lévő pénzt. Ezt követően a férfi megragadta a nő nyakát, és a pulton, valamint a kasszában lévő készpénzt magához véve távozott.

A dunaújvárosi rendőrök az ügyben indított helyszíni és széleskörű adatgyűjtésének köszönhetően azonosították, majd 48 órán belül dunaújvárosi otthonában elfogták a feltételezett elkövetőt, akit a helyi rendőrkapitányságra előállítottak. R. Józsefet rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során a férfi részletes, beismerő vallomást tett. A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.