Két napon belül elfogták a dunaújvárosi dohánybolti rablót

2019. 05. 20., h - 12:45
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 18 éves helyi lakost.

Dunaújvárosból, a Római körút egyik dohányboltjából érkezett bejelentés a rendőrségre 2019. május 17-én este arról, hogy egy férfi bement az üzletbe, majd az eladót felszólította, hogy adja át a kasszában lévő pénzt. Ezt követően a férfi megragadta a nő nyakát, és a pulton, valamint a kasszában lévő készpénzt magához véve távozott.

A dunaújvárosi rendőrök az ügyben indított helyszíni és széleskörű adatgyűjtésének köszönhetően azonosították, majd 48 órán belül dunaújvárosi otthonában elfogták a feltételezett elkövetőt, akit a helyi rendőrkapitányságra előállítottak. R. Józsefet rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során a férfi részletes, beismerő vallomást tett. A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb migránscsoport

Tizenöt illegális migránst tartóztattak fel a rendőrök Bács-Kiskun megyében.

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.