Két órán belül elfogták a rendőrök a tolvajt

2020. 07. 20., h - 14:01
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a tiszatarjáni férfit, aki egy idős házaspár otthonába besurrant, és csaknem egymillió forintjukat el akarta lopni.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 24 éves férfival szemben.

A gyanúsított 2020. július 17-én a kora délutáni órákban Tiszatarjánban, egy helyi idős házaspár otthonába besurrant, ahonnan spórolt pénzüket, mintegy egymillió forintot magához véve kívánt távozni. A háziak a sétájukból hazaérkezve összetalálkoztak a tolvajjal, aki az ellopott pénzt ijedtében eldobálta az udvaron, és mindössze a házigazda személyes iratait megtartva elmenekült.

Az idős asszony a tolvaj édesanyját ismerte korábbról, így a rendőrök hamar azonosították a férfit, akit az egyenruhások a bejelentést követő két órán belül elfogtak.

A gyanúsított a terhére rótt bűncselekmény elkövetése kapcsán részletes beismerő vallomást tett, a tőle lefoglalt személyes iratokat a hatóság eljáró tagja pedig visszaadta jogos tulajdonosának.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ismerősétől lopott

Az oroszlányi rendőrök néhány órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

 

Tragédia a 6-s főúton

Egy ember meghalt, amikor személyautó ütközött tehergépkocsival a főút Ercsi és Érd közötti szakaszán.

 

Körzeti megbízott forrónyomon

Adatot gyűjtött és személyismeretére hagyatkozott a ceglédi kmb-s, néhány óra alatt azonosította és elfogta a betöréssel gyanúsítható helyieket.