Két üzletből is lopni akart

2019. 11. 08., p - 13:30
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 30 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a salgótarjáni nyomozók.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. november 7-én 18 óra 36 perckor tettek bejelentést, miszerint az egyik országos áruházlánc salgótarjáni üzletében egy férfit lopáson tetten értek.

A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy a 30 éves R. Tamás a bejelentést megelőzően egy munkáskesztyűt, szeszes italt, élelmiszereket és egy játékrobotot – melyről az áruvédelmi eszközt eltávolította – rejtett ruházata alá és azokkal fizetés nélkül elhagyta a kassza vonalát.

A nyomozás adatai alapján a férfi a délutáni órákban a megyeszékhely belterületén egy másik üzletben egy bakancsról az áruvédelmi eszközt a nála lévő fogóval eltávolította, majd a lábbelivel fizetés nélkül megpróbált távozni az üzletből, de cselekménye közben az ott dolgozók tetten érték.

R. Tamást a rendőrök elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe előállították és két rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az embercsempész

Egy cseh állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében, aki a gyanú szerint két határsértőnek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

 

Együttműködési megállapodás

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium és több, Komárom-Esztergom megyében működő oktatási intézmény vezetője együttműködési megállapodást kötött, aminek aláírására a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság adott otthont.

 

Megszakították a sorozatot

Öt hétvégi házat tört fel Nyergesújfalun az a 33 éves férfi, akit az esztergomi rendőrök elfogtak, a bíróság pedig letartóztatott.