Két üzletből is lopni akart

2019. 11. 08., p - 13:30
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 30 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a salgótarjáni nyomozók.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. november 7-én 18 óra 36 perckor tettek bejelentést, miszerint az egyik országos áruházlánc salgótarjáni üzletében egy férfit lopáson tetten értek.

A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy a 30 éves R. Tamás a bejelentést megelőzően egy munkáskesztyűt, szeszes italt, élelmiszereket és egy játékrobotot – melyről az áruvédelmi eszközt eltávolította – rejtett ruházata alá és azokkal fizetés nélkül elhagyta a kassza vonalát.

A nyomozás adatai alapján a férfi a délutáni órákban a megyeszékhely belterületén egy másik üzletben egy bakancsról az áruvédelmi eszközt a nála lévő fogóval eltávolította, majd a lábbelivel fizetés nélkül megpróbált távozni az üzletből, de cselekménye közben az ott dolgozók tetten érték.

R. Tamást a rendőrök elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe előállították és két rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos közlekedési baleset Békéscsaba közelében

Halálos közlekedési baleset történt a 44-es számú főúton, Békéscsaba közelében, ahol egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi összeütközött. A balesetben az autót vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Tolvaj Karcagon

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a Karcagon történt lopás gyanúsítottját.