Kétszer is bement zárás után a fagyizóba

2020. 06. 03., sze - 10:14
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták a lopásokkal gyanúsítható 14 éves helyi lakost. A fiatal a nyomozók számára nem volt ismeretlen, mivel több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt van folyamatban ellene eljárás.

Kecskeméten, az egyik belvárosi fagyizóba jutott be egy ismeretlen elkövető 2020. május 28-án 23 óra 10 perc körül. Az üzletből közel 56 ezer forintot lopott el.

Az ügyben nyomozás indult, mely során kiderült, hogy nem első alkalommal történt ilyen eset a fagyizóban. Május 12-én hajnalban szintén bementek az üzletbe, és ekkor hozzávetőleg 40 ezer forintot loptak el.

A nyomozók május 31-én 15 órakor elfogták a lopásokkal gyanúsítható 14 éves helyi lakost.

A fiú kihallgatásán beismerte még, hogy márciusban talált az egyik üzlet mellett egy bankkártyát, amivel az egyik automatánál 100 ezer forintot akart kivenni, de a tranzakció elutasításra került.

Ezeken felül több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt van folyamatban a fiú ellen eljárás.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Égből jövő biztonság

A legmodernebb eszközök alkalmazásával szélesítik tevékenységi skálájukat a nógrádi rendőrök.

 

Rugalmas reagálás

Az idei turizmus más lesz, mint ahogy azt a korábbi esztendőkben megszoktuk, csendesebbnek ígérkezik, de a fővárosi zsaruk hasonlóképpen felkészültek. Kapacitásaik hatékony kihasználásával szolgálják a Budapestre látogató hazai és külföldi turistákat.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Machetével ment boltba

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a videón látható férfi azonosításához.