Kétszer is lopott a betlehemi jászolból

2018. 01. 03., sze - 10:22
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A berentei köztéri jászolból lopott egyszer, majd még egyszer az a férfi, akit a rendőrök azonosítottak és elfogtak.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrse Sz. Attila 48 éves kazincbarcikai lakossal szemben.

A gyanúsított 2017. december 23-án 4 óra körül Berentén, a Fő téren kiállított betlehemi jászolból elvitt egy életnagyságú kos figurát. A tolvaj hazavitte az eltulajdonított imitációt, ami pár nap alatt tönkrement. A férfi 2018. január 2-án 4 óra körül újra visszament Berentére, majd a jászolból egy műanyag fekvő helyzetben lévő bárányt is az autójába tett, amit szintén hazavitt.

kos

 

bárány

A bejelentést követően a rendőrök azonosították, majd 2018. január 2-án a délutáni órákban előállították a tolvajt a Sajószentpéteri Rendőrőrsre, ahol gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két pakisztáni férfi egy ukrán kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Baleset az M43-as autópályán

Anyagi káros közlekedési baleset miatt forgalomkorlátozásra kell számítani az M43-as autópálya országhatár felé vezető oldalán, Szegednél.