Kétszer lopta meg a szobatársát

2020. 02. 04., k - 10:18
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A sértett telefonját és a bankkártyáját lopta el a tettes, akivel közös helyiségben lakott.

A gyanúsított egy esztergomi szállón lakott a sértettel. A rendelkezésre álló adatok szerint a 18 éves tettes 2020. február 2-án napközben ellopta a szobatársa telefonját. A készüléket a közös munkahelyükre vitte, azonban a lopás kiderült és a telefont még aznap visszaadta. A tettes úgy gondolta, nem elégszik meg ennyivel. Mivel korábban többször is veszekedett a sértettel, másnap a közös lakrészből elvette a bankkártyáját és azt elrejtette. A sértett, miután rájött a lopásra, értesítette a rendőröket. A tettes a bankkártyát is visszaadta, de őt az esztergomi rendőrök előállították. A 18 éves szákszendi lakost a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás vétség és készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés miatt indult büntetőeljárás. A férfi a bűncselekmények elkövetését beismerte.

     


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a dunaújvárosi kettős

A rendőrök 24 órán beül elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik a gyanú szerint egy dunaújvárosi társasház pincéjéből több értékes tárgyat loptak el.

 

Szélben jött a segítségét

Egy 81 éves nő a nagy szélben elesett Oroszlányon. Az arra haladó járőrök észlelték a földön fekvő nőt, akit orvoshoz, majd otthonába vittek. Az idős asszony lánya egy levelet írt, amiben megköszönte a rendőrség munkáját.

 

Mire jó a korcsolya?

A sporteszközzel négy tárolóhelyiséget tört fel egy férfi; a kőbányai rendőrök másnap elfogták.