Kétszer szúrt

2019. 10. 17., cs - 07:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A román hatóság átadta az erzsébetvárosi rendőröknek azt a férfit, aki szeptember végén Budapesten megszúrt egy moldáv állampolgárt.

Egy férfi 2019. szeptember 28-án 23 óra körül Budapest VII. kerületében, a Bethlen Gábor utcában előzetes szóváltást követően egy késsel kétszer megszúrt egy moldáv állampolgárságú férfit. A kiérkező mentőszolgálat munkatársai a férfit súlyos sérüléssel kórházba szállították.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a térfigyelő kamerák felvételei alapján rövid időn belül azonosították az elkövetőt, ellene elfogatóparancsot adtak ki. A 23 éves román állampolgárt 2019. szeptember 29-én 2 óra 45 perckor a Csanádpalota határátkelőnél fogták el a román kollégák.

A férfit 2019. október 16-án délelőtt a román rendőrök átadták a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság és a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozóinak. A VII. kerületi rendőrök a férfit – őrizetbe vétele mellett – súlyos testi sértés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csekkold le az úti okmányaidat!

Nem csak az úti okmány elvesztését vagy eltulajdonítását kell bejelenteni a hatóság számára, hanem az esetleges megtalálás tényét is.