Kevesebbet akart fizetni, lebukott

2019. 01. 14., h - 11:31
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 23 éves férfit, aki egy helyi áruházban egy olcsóbb termék vonalkódját ragasztotta egy több mint százezer forint értékű kávéfőzőre, majd a terméket így vitte a kasszához.

A nyomozás adatai szerint a 23 éves férfi 2018. január 13-án 17 óra körüli időben egy budaörsi áruházban egy több mint százezer forintos kávéfőzőt levett a polcról és a dobozán található vonalkódra egy olcsóbb kávéfőző vonalkódját ragasztotta. A férfi ezt követően a terméket a kasszához vitte, ahol az olcsóbb értékű terméket kívánta kifizetni. A pénztáros észlelte, hogy az eredeti vonalkódra egy másik vonalkódot ragasztottak. Az áruház biztonsági szolgálata a férfit a helyszínen visszatartotta és értesítette a rendőrséget.

A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, ellene a Budaörsi Rendőrkapitányság csalás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A piros hiába tilos?!

A miskolci rendőröknek három órán belül nyolc olyan esetben kellett intézkedniük, amikor a járművezetők a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére is továbbhaladtak.

 

Négy őzike is elhullott a balesetekben

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai az elmúlt 24 órában négy esetben intézkedtek az illetékességi területükön történt vadelütések kapcsán.

 

Baleset szemtanúit keressük

A kiskunfélegyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.