Kézbesítőre támadt

2018. 12. 14., p - 08:13
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 35 éves nő ellen fejezték be az eljárást a pásztói nyomozók.

A Pásztói Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást B. Orsolya pásztói lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a nő 2018. május 2-án a délelőtti órákban Pásztó belterületén egy postai kézbesítőnél érdeklődött, hogy részére érkezett-e küldemény. A nemleges választ meghallva egy vascsövet vett magához, majd azzal a kezében támadt a kézbesítőre, aki ezt látva a szomszédos házba menekült be. Amikor B. Orsolya látta, hogy nem éri utol a postai alkalmazottat, a vascsövet irányába dobta, de azzal nem találta el őt. Ezt követően a nő a csövet az útról felvette, a saját házába bement és annak több ablakát azzal kitörte.

A pásztói rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pillanatokon múlt a tragédia

Alkohol hatása alatt közlekedett autójával az a 21 éves férfi, aki balesetet szenvedett, majd kigyulladt a járműve. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Védett villamosok

Folytatódik a közösségi közlekedési járatok ellenőrzése Budapesten. A rendőrök ezúttal a 3-as, 62-es és a 62/A villamosok vonalára koncentráltak.