Kezdeményezték az előzetes letartóztatását

2018. 05. 20., v - 14:40
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A 24 órán belül elfogott és őrizetbe vett sólyi emberölés gyanúsítottjának előzetes letartóztatására tett előterjesztést a rendőrség.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2018. május 19-én hajnalban találták meg egy 8 éves sólyi kislány holttestét Királyszentistván közelében. A gyermek édesapja 2018. május 18-án az esti órákban tett bejelentést a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába lánya eltűnéséről. A rendőrök a társszervek bevonásával azonnal megkezdték a gyermek felkutatását, akinek holttestét pár órával később egy patakmederben találták meg.

A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást, majd a bejelentést követő 24 órán belül elfogták a kislány megölésével megalapozottan gyanúsítható Veszprém megyei lakost.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottat emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és a nyomozás során beszerzett újabb bizonyítékok alapján előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök ötöt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, további tíz főt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.