Ki akart rabolni egy trafikot

2018. 06. 11., h - 06:30
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A férfi egy kihegyezett léccel követelt pénzt egy pécsi dohányboltban, azonban nem kapta meg, ezért elmenekült a helyszínről.

Egy férfi 2018. június 11-én 3 óra 30 perc körül Pécs belvárosában bement egy dohányboltba, majd egy kihegyezett léccel a kezében 50 ezer forintot követelt az eladótól. Az árus azonban nem adta át a pénzt, ezért a férfi elmenekült a helyszínről. A dohánybolt alkalmazottja nem sérült meg.

A férfi hajnalban emellett egy másik rablást is elkövetett. A Terracina téren egy férfi óráját és személyes tárgyait vette el, majd a Citrom utcában kifosztott egy másik férfit is. Tőle a mobiltelefonját és a pénztárcáját vette el. 

A rendőrök 3 óra 45 perckor Pécsett, a Rákóczi úton elfogták az elkövetéssel gyanúsítható 33 éves helyi férfit.

Az intézkedések folyamatban vannak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.