Kifosztotta

2017. 09. 07., cs - 08:29
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelést javasolnak a debreceni rendőrök azzal a gyanúsítottal szemben, aki kifosztott egy alvó férfit.

A nyomozás adatai szerint egy 24 éves férfi 2017. május 13-án 17 óra körül Debrecenben, a Nagyállomás várótermében észrevett egy padon alvó férfit, aki mellé leült. A gyanúsított kihasználva, hogy a férfi alszik kivette és ellopta a sértett pulóverének zsebéből a pénztárcáját, a benne lévő több mint 200 ezer forinttal. A rendőrök a beszerezett információk alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták. V. Zsolt beismerő vallomást tett.

Vele szemben a Debreceni Rendőrkapitányság a kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást 2017. szeptember 6-án vádemelési javaslattal befejezte és az ügy iratait átadta a járási ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 16010/520/2013. bü. számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Fűteni már nem fog

A hódmezővásárhelyi rendőrök elfogtak egy 56 éves férfit, aki betört egy felújítás alatt álló házba, ahonnan elvitte a beépítésre váró gázkazánt.