Kihasználta a figyelmetlenségét, a rendőrök rájöttek

2020. 05. 26., k - 09:42
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 21 éves nagymányoki férfit gyanúsítanak a rendőrök azzal, hogy a hétvégén egy szórakozóhelyen őrizetlenül hagyott táskából ellopta a benne levő értékeket.

Egy nagymányoki nő tett feljelentést 2020. május 22-én ismeretlen tettes ellen, aki az egyik helyi vendéglátóegységben hagyott táskájából ellopta pénztárcáját – benne levő iratokkal, bankkártyával, készpénzzel – egy parfümöt, valamint ismeretlen módon eltette a sértett telefonját is.

A bonyhádi rendőrök a feljelentést követően azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, és néhány óra alatt azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyt, egy 19 éves nagymányoki férfit, akit elszámoltattak. Az elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség megalapozott gyanúja miatt, aki a bűncselekménnyel kapcsolatban nem mondott semmit a rendőröknek.

Az eset kapcsán a további eljárást a Bonyhádi Rendőrkapitányságon folytatják. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.

 

Esztelen rohanás – videóval

A Veszprém megyei rendőrök egy 40 éves érdi autóst 245 km/h-s sebességgel mértek be a 710-es számú főúton.