Kioltotta a fényeket, hogy töltse telefonját

2019. 04. 30., k - 08:48
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Az igali rendőrök egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

A vasúttársaság képviselője tett bejelentést az Igali Rendőrőrsre 2019. április 29-én a reggeli órákban, miszerint a felsőmocsoládi vasútállomáson elhelyezett áramdobozt ismeretlen tettes megrongálta, a biztosíték vezetékére egy elosztót szerelt, és ennek következtében a vasúti átjáró fényjelző berendezése nem működik.

Az adatgyűjtés során a rendőrök egy órán belül igazolgattak egy helyi lakost, aki a meghallgatása során a bűncselekmény elkövetését elismerte, ezért az egyenruhások elfogták és előállították a rendőrőrsre, ahol lopás vétség és a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 42 éves férfi vallomásában elmondta, hogy az elosztót azért szerelte az áramforrásra, mert lemerült a telefonja, és így fel tudta tölteni.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egyedül és csapatban

A szolnoki nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban több lopást és betörést követett el Szolnokon.

 

Keressük Budai Helénát

A mezőkövesdi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 15 éves lány eltűnése kapcsán.

 

Körözték

A monori rendőrök elfogtak egy 25 éves férfit, aki ellen öt elfogatóparancs volt érvényben.

 

Családi házba tört be

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül beazonosították és előállították a fiatalkorút.

 

Karja bánta

A Bonyhádi Rendőrkapitányság súlyos egészségromlást eredményező közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 38 éves férfival szemben.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.