Kirabolt egy idős férfit Ferencvárosban

2018. 07. 21., szo - 07:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták a nyaklánckitépőt.

A 23 éves füzesabonyi Ny. Szabolcs 2018. július 3-án 14 óra 45 perc körül Budapest IX. kerületében, a Haller utcában hátulról a földre rántott egy idős férfit, majd kitépte a nyakláncát és a Mihálkovics utca irányába elmenekült. A sértett nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A ferencvárosi nyomozók az adatgyűjtés és a kamerafelvételek alapján azonosították az elkövetőt, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki. A Készenléti Rendőrség járőrei Ny. Szabolcsot 2018. július 18-án délután Budapest X. kerületében, a Hős utcában igazoltatták, majd megállapították, hogy a férfi ellen körözés van érvényben.

A járőrök a férfit előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A ferencvárosi rendőrök előterjesztést tettek Ny. Szabolcs letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ellopta a pénzt a széffel együtt

A XIII. kerületi nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki betört egy presszóba, ahonnan ellopta a széfet a benne lévő pénzzel együtt.

 

Újabb két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrádban. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértőket fogtak el a rendőrök Békés megyében

Magyarországra illegálisan érkezett külföldieket fogtak el a rendőrök Dombegyházon. A három határsértőt, illetve annak a román rendszámú személygépkocsinak a vezetőjét, amelyben utaztak, a rendőrök előállították.