Kirabolt egy idős férfit Ferencvárosban

2018. 07. 21., szo - 07:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták a nyaklánckitépőt.

A 23 éves füzesabonyi Ny. Szabolcs 2018. július 3-án 14 óra 45 perc körül Budapest IX. kerületében, a Haller utcában hátulról a földre rántott egy idős férfit, majd kitépte a nyakláncát és a Mihálkovics utca irányába elmenekült. A sértett nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A ferencvárosi nyomozók az adatgyűjtés és a kamerafelvételek alapján azonosították az elkövetőt, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki. A Készenléti Rendőrség járőrei Ny. Szabolcsot 2018. július 18-án délután Budapest X. kerületében, a Hős utcában igazoltatták, majd megállapították, hogy a férfi ellen körözés van érvényben.

A járőrök a férfit előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A ferencvárosi rendőrök előterjesztést tettek Ny. Szabolcs letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.