Kirabolt egy idős férfit Ferencvárosban

2018. 07. 21., szo - 07:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták a nyaklánckitépőt.

A 23 éves füzesabonyi Ny. Szabolcs 2018. július 3-án 14 óra 45 perc körül Budapest IX. kerületében, a Haller utcában hátulról a földre rántott egy idős férfit, majd kitépte a nyakláncát és a Mihálkovics utca irányába elmenekült. A sértett nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A ferencvárosi nyomozók az adatgyűjtés és a kamerafelvételek alapján azonosították az elkövetőt, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki. A Készenléti Rendőrség járőrei Ny. Szabolcsot 2018. július 18-án délután Budapest X. kerületében, a Hős utcában igazoltatták, majd megállapították, hogy a férfi ellen körözés van érvényben.

A járőrök a férfit előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A ferencvárosi rendőrök előterjesztést tettek Ny. Szabolcs letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionokban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenkét migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Idős férfit rabolt ki

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vettek egy helybélit, aki a gyanú szerint meg is akarta rúgni azt a 75 éves férfit, akitől erőszakkal vette el a táskáját.

 

Vámáru helyett illegális migráns

Embercsempészés miatt indult eljárás egy osztrák férfi ellen, aki egy török állampolgárt próbált meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

 

Pénztárcát lopott

A mosonmagyaróvári rendőrök rövid időn belül elfogták a férfit, aki kihallgatása során további bűncselekmény elkövetését is beismerte.