Kirabolt egy újpesti dohányboltot

2019. 03. 30., szo - 08:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A BRFK Nyomozó Főosztály kollégái befejezték annak a férfinak az ügyét, akit kevesebb mint négy óra alatt azonosítottak és elfogtak, miután egy késsel kirabolt egy dohányboltot.

A 28 éves budapesti L. András 2018. október 28-án 23 óra 40 perc körül bement egy újpesti dohányboltba, majd egy késsel megfenyegette az alkalmazottat, és a kasszában lévő pénz követelte. Az eladó átadta a pénzt a férfinak, aki a bevétellel elmenekült a helyszínről.

A nyomozók kevesebb mint négy óra alatt azonosították és elfogták az elkövetőt egy újpesti lakásban. L. Andrást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának munkatársai felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a bíróság elrendelt. A férfi azóta letartóztatását tölti.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Rablási Osztályának nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratot a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam