Kitépte az ékszert a sértett nyakából

2018. 11. 21., sze - 08:41
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A 26 éves férfi fényes nappal odalépett egy debreceni utcában a sértetthez, kitépte a nyakából az aranyláncot, majd elszaladt.

Egy járókelő tett bejelentést a rendőrségre 2018. november 2-án 11 óra körül arról, hogy Debrecenben, az Eötvös utcában egy nő nyakából egy ismeretlen férfi kitépte az aranyláncot, majd elszaladt.  A rendőrök rövid időn belül a helyszínre érkeztek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd a közelben elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.

Az egyenruhások előállították Sz. Józsefet a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a debreceni lakossal szemben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást.

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két afgán határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.