Kölcsönért cserébe szexmunka

2017. 11. 06., h - 09:29
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Kerítés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy szegedi férfi és egy nő ellen. A pároskét nőt kényszerített prostitúcióra, majd az abból származó bevételt elvették tőlük.

A nők 2017 őszén csaknem kétszázezer forintot kértek kölcsön a pártól, azzal, hogy azt egy összegben, egy hónapon belül visszafizetik. Mivel azonban a feltételezett elkövetők nem látták biztosítottnak, hogy a pénzüket visszakapják, a sértetteket rávették, hogy prostitúciós tevékenységet folytassanak és az abból származó bevételből törlesszék az adósságot. A nőktől végül minden pénzt elvettek és több alkalommal bántalmazták is őket.

A Csongrád megyei rendőrök 2017. november 3-án a 30 éves férfit és szintén 30 éves női társát őrizetbe vették. Ellenük kerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság az illetékes ügyészségen kezdeményezte előzetes letartóztatásuk indítványozását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bilincsben

Nyilvános helyen, egy kisvárdai élelmiszer-áruházban szidalmazta a hivatása miatt.

 

Taxival vitte a migránsokat

A Tolna megyei rendőrök az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőrizték a magyar férfit a kora reggeli órákban, aki autójában négy külföldit szállított.

 

Elfogva

A mosonmagyaróvári járőrök 12 migránst tartóztattak fel és egy azeri embercsempészt fogtak el.